fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse overtog førstepladsen

Hjemmeholdet Copenhagen Basketball ydede god modstand i tre perioder, men det var ikke nok mod Værløse.

Foto: Arkivfoto

De må stå på Nørrebro med stor ærgrelse efter nederlaget til Værløse. Trods sejr i to ud af fire perioder, og at hjemmeholdet var stærkt med i tre perioder, så endte gæsterne med en sejr på 96-84. En sejr der sender dem op på en midlertidig førsteplads med 16 point som BMS Herlev Wolfpack men med to kampe spillet mere.

Kostka Parlade-Galindez’ tropper startede bedst og var foran hele perioden bortset fra de sidste 37 sekunder. De to hold fulgtes ad i hele første halvleg, og det var også kun et enkelt point, der skildte de to hold ad ved pausen.

Gæsterne kom ud som lyn og torden efter pausen. Hele tre trepointsscoringer og et 12-0 run blev det til, inden Copenhagen Basketball fik sat en lille prop i hullet. Det var en stakket frist, for inden sidste periode var Værløse foran med hele 18 point. Selvom hjemmeholdet gjorde en god figur i sidste periode, så kom de aldrig tættere på end ti point.

Filip Rajovic og Evan Fisher scorede begge 25 point. Fisher tilføjede ti rebounds til sine stats og dermed en double-double. 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen