fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Basketligaen

Værløse holder på Victor Hjorth

Værløse har forlænget kontrakten med den talentfulde Victor Hjort.

Værløse har i dag præsenteret første spiller, der skal være med til at genrejse klubben i Basketligaen efter tre års fravær.

Den 192cm høje Victor Hjorth, der kan dække både shooting guard og small forward pladsen, har tre års ligaerfaring fra sidst Værløse var i ligaen. Her spillede han i alt 47 kampe.

I 1.division har Hjorth været en vigtig faktor, da klubben vandt rækken. Her snittede han 13,5 point, 6 rebounds, 2,9 assists og 3,2 steals.

’Jeg forventer, vi skal arbejde videre på den udvikling, vi har været igennem de sidste par år. Vi skal som hold vise, at vi hører til i ligaen. Det bliver dejligt at komme op og konkurrere med de bedste i landet og vise VBBKs farver, hvor de hører til” siger Victor Hjorth til Værløses Facebook-side.

Værløses nye head coach, Susie Heede, ser også Victor spille en stor rolle på holdet i den kommende sæson.

“Han er en af de mest erfarne spillere på vores unge Værløsehold og en motor og meget energifyldt spiller, som driver holdet både til træning og i kampe” fortæller hun ligeledes på klubbens Facebook-side og fortsætter:

“Victor sætter tonen med hårdt forsvar, rebounds og fart op ad banen, og så byder han altid tilskuerne på seværdige momenter”.

Skribent på Basketligaen siden 2013.

Mere fra Basketligaen