fbpx
Find os her

Basketligaen

Værløse holder på Victor Hjorth

Værløse har forlænget kontrakten med den talentfulde Victor Hjort.

Værløse har i dag præsenteret første spiller, der skal være med til at genrejse klubben i Basketligaen efter tre års fravær.

Den 192cm høje Victor Hjorth, der kan dække både shooting guard og small forward pladsen, har tre års ligaerfaring fra sidst Værløse var i ligaen. Her spillede han i alt 47 kampe.

I 1.division har Hjorth været en vigtig faktor, da klubben vandt rækken. Her snittede han 13,5 point, 6 rebounds, 2,9 assists og 3,2 steals.

’Jeg forventer, vi skal arbejde videre på den udvikling, vi har været igennem de sidste par år. Vi skal som hold vise, at vi hører til i ligaen. Det bliver dejligt at komme op og konkurrere med de bedste i landet og vise VBBKs farver, hvor de hører til” siger Victor Hjorth til Værløses Facebook-side.

Værløses nye head coach, Susie Heede, ser også Victor spille en stor rolle på holdet i den kommende sæson.

“Han er en af de mest erfarne spillere på vores unge Værløsehold og en motor og meget energifyldt spiller, som driver holdet både til træning og i kampe” fortæller hun ligeledes på klubbens Facebook-side og fortsætter:

“Victor sætter tonen med hårdt forsvar, rebounds og fart op ad banen, og så byder han altid tilskuerne på seværdige momenter”.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen