fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse forsvarer hjemmebanen

Værløse Blue Hawks vandt søndag deres anden kamp i træk, da de tog imod Copenhagen Basketball.

Foto: Værløse Basketball Klub - Facebook

Værløse Blue Hawks tog søndag i mod Copenhagen Basketball. Første kamp i mellem de to hold endte med overtid og en ét pointssejr til københavnerne. Siden da har Værløses formkurve taget et kraftigt hop opad. De har blandt andet vundet over Svendborg Rabbits.

Omvendt er det gået Copenhagen siden deres første møde. Det blev til en smal sejr over BK Amager i kampen efter, men siden er det kun blevet til nederlag.

Kampen startede med en scoring af Filip Rajovic, men derefter stod der Værløse på det meste af første halvleg. Hjemmeholdet udbyggede deres forspring stille og roligt og nåede en 36-22 føring i midten af anden periode. Gæsterne fik imidlertid lagt lidt pres tilbage på Blue Hawks i slutningen af halvlegen. Efter 14-7 run var stillingen ved pausen 43-36.

Comebacket blev fuldendt, da Frederic Filsoof ramte en treere seks minutter inde i tredje periode og udlignede til 53-53. Herefter gik det stærkt og på kun fem minutters spilletid bragte Værløse sig igen foran med to cifre. Det forspring holdte de fast helt til kampens slutning. 88-75 endte kampen i Søndersøhallen.

Copenhagen Basketball gjorde det svært for dem selv i løbet af kampen ved kun at ramme 44% af deres straffen. Hele tolv straffen blev brændt.

Sejren giver Værløse Blue Hawks otte point og bringer dem et skridt tættere på BMS Herlev Wolfpack, som har ti. Copenhagen Basketball ligger stadig på en tredjeplads i Pro B med fire point.

Hjemmeholdet havde fem spillere med ti point eller mere i dagens kamp, hvor Martin Poulsen førte an med 21 og Evan Fischer leverede en double-double med 11 point og 14 rebounds.

For Copenhagen Basketball var det deres store mand og ligaens topscorer Patrick Burke, som var den bærende kraft. Han scorede 28 point, men blev kun noteret for tre rebounds og missede begge sine straffe.

De to hold mødes igen d.20/12, da de tordner sammen i Nørrebrohallen i ottendedelsfinalerne af pokalturneringen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen