fbpx
Find os her

I torsdagens kamp, som blev vist på TV2Sport, tog Wolfpack imod Hørsholm 79ers. Gæsterne var for et par dage siden blevet slået ud af pokalturneringen af EBAA basketball, og skulle med en sejr finde tilbage på rette spor igen. Wolfpack vandt deres sidste hjemmekamp og var klar til at hive endnu en sejr hjem foran hjemmebanepublikummet.

Wolfpack startede kampen med Edgaras Stanionis, Luciano de Souza, Oliver Strøh, Michael Martin og Durell Vinson. Gæsterne fra Nordsjællands startopstilling bestod af Connor Berenak, Ty Sabin, Emil Hjorth, Frederik H. Nielsen og månedens spiller for oktober, Matt Bonds.

Første halvleg:

Connor Berenak fik bragt gæsterne foran fra start, da han ramte kampens første skud. De Souza udlignede blot tyve sekunder senere efter en tilkæmpet offensiv rebound. De to hold fulgtes ad og efter fem minutters spil er stillingen 11-11. Stanionis ramte herefter sit første skud i kampen og gav hjemmeholdet sin første føring 14-11. I resten af perioden byttede holdene scoringer, og Wolfpack sluttede i front 21-20.

I anden perioden havde holdene, efter en hurtig Hørsholm scoring af Asbjørn Nerlov, svært ved at få bolden igennem nettet. Der skulle gå to minutter og 30 sekunder før næste skud fandt vejen ned i ringen. Durell Vinson bragte ulvene foran igen 23-22. Det var en periode uden mange scoringer og sværest var det for hjemmeholdet. Wolfpack scorede kun ni point i perioden mod 79ers’ 15. Ved halvleg var hjemmeholdet bagud 30-35. Det var en noget rodet første halvleg, da holdene lavede 17 turnovers til sammen; ni til Wolfpack og otte til Hørsholm.

Durell Vinson var som altid en bærende kraft og var allerede godt på vej til endnu en double-double med 12 point og seks rebounds. Matt Bonds toppede scoringslisten for gæsterne med ti point.

Anden halvleg:

Hørsholm 79ers startede tredje periode ud på overlegen manér. Wolfpack skulle bruge mere end fire minutter før de kunne få deres første point på tavlen. Hørsholm havde derimod ikke problemer med at score. Da Stanionis endelig scorede hjemmeholdets første point, var stillingen 32-43. Gæsterne lod dog ikke ulvene komme i gang og særligt den unge Martin Poulsen gav Hørsholm nogle gode minutter i perioden. Det blev til seks point, tre rebounds, et steal og et block på omkring fem minutter. Hjemmeholdet fik aldrig et ben til jorden; Ty Sabin satte tre treere i de sidste minutter og stillingen efter tredje periode var 38-66.

I fjerde periode kom Durell Vinson hurtigt fra start og scorede på ét straffe og et lay-up i de første 25 sekunder. Da Oliver Strøh kort efter gjorde det til fem ubesvarede point for ulvene, måtte Hørsholm bruge en timeout til at få styr på tropperne. Timeoutten gav udeholdet noget fokus tilbage, og deres forsvar kom på plads igen. 79ers gik på et 6-0 run over de næste tre minutter, før Edgaras Stanionis fik lagt bolden i kurven. Det gav hjemmeholdet lidt tiltrængt energi og da Hørsholm samtidig lod reserverne spille kampen færdig, lykkedes det Wolfpack at vinde sidste periode 17-16. Det fik ikke den store betydning for kampens resultatet. Hørsholm vinder 82-55.

Det blev lige akkurat til en double-double for Durell Vinson, som sluttede kampen med 17 point og 10 rebounds. Edgaras Stanionis leverede også en double-double med 16 point, elleve rebounds og fire steals .

Hørsholm 79ers spillede en meget velbalanceret kamp. Hele fem spillere scorede mere end ti point. Matt Bonds med 18, Ty Sabin og Martin Poulsen med 13, og Connor Beranek og Asbjørn med elleve point.

Mere fra Basketligaen