fbpx
Find os her

Troy Franklin var i 2015/2016 sæsonen en markant profil, på det Team FOG Næstved-mandskab der vandt bronzemedaljer. Med en fornem stat-line på 16,5 point, 4 assist, 2,9 rebounds, og en scoringsprocent på hele 43% bag treeren, var han en af de store oplevelser i Arena Næstved i den sæson.

#
11
NAVN
Troy Franklin
NATIONALITET
usa USA
POSITION
PG, SG
HØJDE
183
VÆGT
79
KLUB
Troy Franklin vender tilbage til Team FOG Næstved
TIDLIGERE
Troy Franklin vender tilbage til Team FOG Næstved
FØDSELSDAG
7. nov 1989
ALDER
28

Undervejs i sæsonen havde den 183 cm høje guard solide kampe, med både otte og ni treere i en kamp. Han viste enormt stor range for sit trepointsskud, hvilket gjorde ham til en svær spiller at dække op. Desværre var der også en bagside af medaljen, hvor han i et par kampe var oppe og toppes med modstanderne, og modtog et par kampes karantæne.

I følge vores oplysninger ville Team FOG Næstved, godt have beholdt Troy Franklin i sidste sæson, men da man tog kontakt til ham, havde han netop sat sin underskrift på en kontrakt i det slovenske.

Blandet slovensk succes

Her blev det blot til blot 15 kampe, og en god gang blandet succes for Troy Franklin. Han havde også her gode kampe på både 26 og 36 point, men af en uforklarlig årsag måtte han forlade klubben i januar måned.

Du kan se highlights fra hans sæson i Slovenien, krydret med et par fra den danske Basketliga i klippet herunder.

Artiklen fortsætter under videoen.

Team FOG Næstved og de gamle kendinge

Selvom sydsjællænderne har svært ved, at hive danske profiler til. Så har de vist over de senere år, at man kan lykkes med at hente tidligere profiler til klubben. Senest vist med Corin Henry, Caleb Walker og Chris Gabriel. Nu kom turen så til Troy Franklin, som uden tvivl vil blive taget godt i mod af klubbens fans.

”Vi er virkelig glade for at det er lykkedes det her. Vi kender Troy Franklins ubetingede kvaliteter og får en guard ind som kan skyde fra distancen, slå bolden i gulvet og skabe plads overalt på banen. Troy Franklin er en speciel person med hjertet på rettet sted, men også med en unik vindermentalitet. Han er overbevist i hele sin krop om at han er den ubetinget bedste og afgørende spiller. Vi har fået en X faktor spiller ind,” udtaler direktør i klubben, Andreas Larsen.

Klubben har stadig en enkelt amerikaner-plads tilbage på holdet, men klubben har ikke travlt.

”Vi har is i maven og har haft det hele vejen igennem. Havde vi ikke haft det, så havde vi ikke stået med en aftale med Troy Franklin nu, og det er vi som det sikkert også kan fornemmes rigtigt glade for. Hvornår vi har den sidste spiller på plads ved vi ikke, men nu må vi se” afslutter Andreas Larsen.

Du kan se hele Næstved-truppen lige her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen