fbpx
Find os her

Basketligaen

Tobin Carberry nyeste mand i Aarhus

Tobin Carberry er nyeste skud på stammen hos Bakken Bears-mandskabet.

Foto: Youtube

Tobin Carberry blev tidligere på dagen præsenteret som nyeste mand i Bakken Bears-truppen. Den 27-årig amerikansk guard kommer til Aarhus efter et ophold i finsk basket.

Den 193 centimeter store guard var i sidste sæson med til at spille sit hold i den finske playoff-finale, efter hans hold Salon Vilpas havde vundet grundspillet. Holdet tabte dog finaleserien med 4-2 til andenseedede Kauhajoki. I sæsonen i det finske bidrog Carberry med 14.3 point, 5.3 rebounds og 2.4 assists på lige knap 28 minutter.

I sin college-tid producerede Carberry fine stats for NCAA II-holdet Long Island University Post Pioneers, hvor han i den sidste sæson snittede 18.6 point og 5.8 rebounds.

Derudover har han været forbi islandsk basket, hvor det blev til tre sæsoner. I hans første sæson på Island blev det til 31 point i snit over 20 kampe i den næstbedste række, mens de to sæsoner i den bedste række gav et snit på 28 point.

Til stiften.dk udtaler Bakken Bears’ sportsdirektør Michael Piloz, at Carberry er en spiller, de længe har holdt øje, men har tøvet på grund af det mindre flatterende CV. Præstationerne i finske Salon Vilpas har dog været udfaldsgivende for, at klubben har signet Carberry på en et-årig kontrakt.

Se highlights med Tobin Carberry fra sæson ’17/18.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Bakken Bears