fbpx
Connect with us

Bakken Bears

TFN har brug for point mod HIC

Horsens IC tager søndag imod gæsterne fra Sydsjælland, Team FOG Næstved. Begge mandskaber har stærkt brug for at få en sejr og de to-point i tabellen, men nok mest gæsterne, som kæmper om hjemmebanefordelen til slutspillet. Kampstart klokken 15.00, følg med på Fanseat.com.

Team FOG Næstved
Foto: Arkiv

Næstved med en udebanestatistik på fem sejre og seks nederlag kommer til en stærk jyskudebane, hvor De Gule kun har tabt to af ni kampe. Værterne for dagenskamp har brug for sejren, hvis de vil prøve at rangere sig højere end Bakken Bears, og for at de kan komme ovenpå de nederlag, som de fik i deres seneste to opgør mod førnævnte i pokalfinalen og til Randers Cimbria, der gik i overtid.

Team FOG Næstved tabte til Svendborg Rabbits onsdag i en underholdende, intens tæt kamp, hvor Rabbits løb med en tre-point sejr. Det var en streg i regningen for Næstved, der helst skulle tage point i håbet om at få hjemmebanefordelen over netop Rabbits.

Rob Marberry var varm mod Rabbits, han scorede 34-point, og var nærmest den eneste der holdte holdet inde i kampen. Han skal hive det samme gode spil frem, og Carlos Mateo skal havde indstillet sigtekornet til dagens kamp for at de kan udfordre IC.

Horsens IC og Team FOG Næstved har et godt kendskab til hinanden, da de har mødtes to gange i januar, hvor IC vandt begge kampe. Det var dog ikke en walk-over for Horsens, så mon ikke TFN kommer forberedt til det jyske.

Vi forventer et spændende opgør i højt tempo, hvor der vil blive sendt skud af fra distancen. Kommer Næstved til at bryde deres forbandelse denne sæson og samtidig stjæle en sejr, eller tager Horsens IC den på rutinen med deres kendskab til sydsjællanderne, følg med i hvordan det går på Fanseat.com klokken 15.00.

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Bakken Bears