fbpx
Find os her

Basketligaen

Team FOG-tornadoen gjorde kål på Wolfpack på bare 2 minutter

Team FOG Næstved hev i aftenens kamp mod Wolfpack, et imponerende scoringsrun op ad hatten. På bare 2 minutter gik Næstved fra at være bagud, til pludselig at have afgjort kampen. Det endte med en kæmpe sejr på 108-70 til sydsjællænderne.

Foto: Robert Piil

Det kan godt være at Team FOG Næstved, har været udskældt for at levere halv sløje indsatser mod Pro B holdene i denne sæson. Men mod Wolfpack i aftes, skruede sydsjællænderne pludselig op for tempoet, som vel nærmest aldrig før er set i Basketligaens historie.

Wolfpack kom ellers til Arena Næstved ved godt mod, trods fem nederlag i streg. Og imponerede også alt og alle i kampens først 15 minutter. De spillede med god intensitet i forsvaret, og ramte deres åbne skud. De tog faktisk Næstved meget på sengen.

30 sekunder vendte op og ned på det hele

Godt som Wolfpack spillede godt, og egentlig sad på kampen, så vendte en timeout og to straffe til Næstved op og ned på det hele. Efter de to ramte straffe fra Jordan Mathews stjal Næstved bolden tre gange træk, før Wolfpack overhoved kom over midten. De tre steals blev omsat til 6 point, så altså et 8-0 på bare 30 sekunder.

Wolfpack tog timeout, men her var det allerede for sent. Næstved fortsatte sit momentum efter timeouten, og kunne nu slet ikke brænde. Wolfpack kæmpede i den anden ende, for at få stoppet blødningen, men de kunne modstat Næstved, slet ikke ramme kurven ligepludselig. Halvandet minut senere havde scorede Wolfpack igen, men her havde Næstved altså scoret 28 point ubesvarede point.

Historisk set, så er det svært at vide 100% om det er det største scoringsrun i Basketligaens historie, men under alle omstændiger, er det formentlig de hurtigst scorede 28 point i historien.

Se de vilde 30 sekunder herunder:

Wolfpack kom sig aldrig over forskrækkelsen, selvom de ellers havde spillet en fin kamp indtil da. Men det var også som om Næstved fik blod på tanden, og begyndte at spille bedre og bedre. De ramte også gode procenter i kampen, hvilket uden tvivl hænger sammen med momentumet.

Det var lidt ærgerligt for kampen, som ellers så ud til at kunne blive tæt affære. Sådan mente Team FOG Næstved så ikke det skulle gå, og de vil se tilbage på en stærk kamp, hvor de fik gang i flere spillere der har været lidt svingende på det sidste. Specielt Jordan Session, som har kæmpet for at komme ind i rytmen viste lyspunkter på sin kunnen.

PJ Thompson blev kampens topscorer med 23 point på bare 25 minutters spilletid. Skarps forfulgt at Jordan Mathews med 22 point ligeledes på 25 minutter.

For Wolfpack var det endnu engang Deionte Simmons der blev topscorer med 16 point.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen