evn-dk
Fullcourt
14. nov 2017 - 11:34

Team FOG Næstveds danskerliste bliver en mand kortere

I forvejen har Team FOG Næstved ikke de fleste danskere på holdkortet, og nu ryger en af danskerne fra denne sæsons trup. Tobias Tita Christensen søger mere spilletid, og smutter derfor fra holdet med øjeblikkelig virkning.

Foto: René Kongsted

Det er blot blevet til 28 kampe for Tobias Tita Christensen for Team FOG Næstved, i de godt tre sæsoner han har været i klubben.

I 2015/2016 sæsonen, hvor han kom til klubben, blev til 25 af kampene. Det blev dog kun til lige over fire minutters spilletid pr. kamp. Det har derfor ikke været nogen fantastisk oplevelse for Tobias Tita at være i Næstved.

Under opstarten på sæsonen 2016/2017 blev han så alvorligt skadet, at det holdte ham ude af hele sæsonen. Efter en hård genoptræning har Tobias Tita igen været klar til kamp i denne sæson. Det har dog ikke afstedkommet flere minutter på banen. I de tre kampe han har været på banen i denne sæson, har han blot spillet i snit to minutter.

Nu søger den 197 centimeter dansker mere spilletid, hvilket måske kunne blive Stevnsgade, som virkelig mangler noget størrelse. Om det bliver dem, kan tiden kun vise.

Holdet tæller nu blot to danskere i Mathias Bak Christensen og Philip Hertz, udover de fire danske ungdomsspillere der er i truppen.

-

Seneste nyheder