fbpx
Find os her

Det er blot blevet til 28 kampe for Tobias Tita Christensen for Team FOG Næstved, i de godt tre sæsoner han har været i klubben.

I 2015/2016 sæsonen, hvor han kom til klubben, blev til 25 af kampene. Det blev dog kun til lige over fire minutters spilletid pr. kamp. Det har derfor ikke været nogen fantastisk oplevelse for Tobias Tita at være i Næstved.

Under opstarten på sæsonen 2016/2017 blev han så alvorligt skadet, at det holdte ham ude af hele sæsonen. Efter en hård genoptræning har Tobias Tita igen været klar til kamp i denne sæson. Det har dog ikke afstedkommet flere minutter på banen. I de tre kampe han har været på banen i denne sæson, har han blot spillet i snit to minutter.

Nu søger den 197 centimeter dansker mere spilletid, hvilket måske kunne blive Stevnsgade, som virkelig mangler noget størrelse. Om det bliver dem, kan tiden kun vise.

Holdet tæller nu blot to danskere i Mathias Bak Christensen og Philip Hertz, udover de fire danske ungdomsspillere der er i truppen.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen