fbpx
Connect with us

Basketligaen

Team FOG Næstved indgår aftale med talentfuld spiller

Team FOG Næstved har indgået en aftale med den talentfulde spiller Nicolai Hvidbjerg Andersen. Han skifter således fra ESAA til Team FOG Næstved for en kommende periode på 3 år. Nicolai Hvidberg Andersen måler 204 cm og spiller på PF positionen, skriver klubben i en pressemeddelelse her til eftermiddag.

Baggrunden for aftalen skal ses i forlængelse af den nye sportslige strategi som Team FOG Næstved har igangsat. En del af strategien er at hente danske talenter til Team FOG Næstved for gennem en målrettet indsats at udvikle dem til ligaspillere i løbet af deres ophold i Næstved.

Læs også: Felix Banobre udråbt som ny træner

Nicolai Hvidberg Andersen har spillet på diverse ungdomslandshold og har hertil været en del af ESAA holdet i den forgangne sæson såvel som spillet for ABF i 1. division. Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, ser frem til ankomsten af Nicolai Hvidberg Andersen og fortæller følgende:

”Vi har ønsket, at tiltrække 1 til 2 nationale talenter. Det skal være talenter som vi finder har potentialet til at kunne blive gode spillere i Basketligaen på sigt eller udvikle sig til endnu mere. Vi ønsker, at tage dem fra et niveau til et andet. En stor del af dette arbejde skal ske via en intensivering af vores træningsmiljø. Indenfor perioden er det vores mål at de spiller kvalificerede minutter for os. Vores strategi om tiltrækning af 1 til 2 nationale talenter pr. år skal dog ikke stå alene men modsvares af indkøb af nogle virkelig stærke ligaprofiler. Via en kombination af disse to elementer tror vi på at vi kan få succes i toppen af Basketligaen i de kommende år.”

Læs også: Ny arena i Næstved skal stå klar i 2014

Nicolai Hvidbjerg Andersen fortæller kort om baggrunden for sit skifte: ”Jeg skifter da jeg er overbevist om at det set up som jeg er blevet præsenteret for er det bedste for min udvikling. Jeg ser frem til at træne rigtigt meget og til at fokusere på at udvikle mine kompetencer som spiller. Jeg ser meget frem til at komme til at arbejde med Team FOG Næstveds nye træner, Felix Banobre.”

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen