fbpx
Connect with us

Basketligaen

Næstved tromlede over EBBA

EBBA besøgte søndag aften Team FOG Næstved. Det blev til en storsejr for hjemmeholdet, der vandt med cifrene 86-50.

Foto: Robert Piil

Det var ikke den smukkeste kamp, der blev spillet søndag på sydsjælland, dog opvejede et par dunks fra hjemmeholdet til publikummets fornøjelse. Tilsammen havde de to hold 34 turnovers.

Første halvleg startede Team FOG som stærkt og kom hurtigt foran, der var hul igennem i offensiven, hvilket EBBA ikke havde, trods de fik acceptable skud af sted.

Efter de første ti minutter var hjemmeholdet foran med 12 point, og udbyggede yderligere forspringet i de næste ti. Keane Thormann var lyspunktet for EBBA mandskabet i sit hårde arbejde i posten, hvor han lagde point på tavlen. Ved pausen stod det 43-26.

EBBA bragede ud fra omklædningen og anlagde et 7-0 run, der dog blev stoppet hurtigt igen af Næstvedholdet, som atter fik kontrol over kampen. Begge hold havde problemer med at få bolden i kurven i perioder, hvilket kombineret med turnovers, ikke ændrede meget på 20 points føringen for værterne.

De sidste ti minutter forløb sig på samme vis, og først her blev den første timeout kaldt i kampen, der mest af alt virkede som om den ‘bare’ skulle overstås. Team FOG Næstved slog EBBA 86-50.

Topscorer i opgøret blev Carlos Mateo med 21 point, og fra gæsterne blev Thormann topscorer med 14 point.

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen