fbpx
Connect with us

Basketligaen

Team FOG Næstved tilknytter spansk guard

Sydsjællænderne har hentet den 25 årige spanier Javier Marin.

Foto: Team FOG Næstved

Javier Marin er med sine 196 centimeter en høj point guard og er hentet direkte gennem den nye cheftræner Arnel Dedic’ netværk.

Marin var i sine unge år gennem ungdomsafdelingen hos ACB-klubben Zaragoza, hvor han som 17 årig fik debut. Han har siden primært spillet for klubber i de tre efterfølgende lavere rækker; LEB Gold, LEB Silver og EBA.

”Vi får en naturlig leder ind på holdet. En erfaren spiller som skal hjælpe vores nye mandskab til succes på banen. Javier Marin kan læse spillet og styre tempoet i kampen. Noget, som jeg mener, er afgørende for vores succes” fortæller Arnel Dedic om spilleren og fortsætter:

“Marin vil bidrage i begge ender af banen, både i forsvaret og i angrebet. Han er en spiller, der kan afgøre kampene til sidst enten via det afgørende skud eller den afgørende aflevering.”

Javier Marin spillede senest for Basket Navarra i LEB Silver. Han spillede 24 kampe, hvor han snittede 27 minutter, ni point, 3,6 rebound og 2,7 assist.

Skal du med på Fullcourts NBA rejse til Florida til marts? Læs mere her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen