evn-dk
Fullcourt
4. aug 2017 - 20:00

Team FOG Næstved runder truppen af med amerikansk forward

10 solide spillere, er hvad Team FOG Næstved mener er nok for at konkurrere om et kommende Basketliga-mesterskab. Her til aften rundede klubben truppen af med amerikanske Ray Sanders.

Foto: Youtube Screenshot

Ray Sanders måler 196 cm og er en spiller, der både kan spille small forward, som han er tiltænkt i Team FOG Næstved, men også sagtens kan figurere som shooting guard.

Sidste sæson spillede han for den finske klub BC Nokia, hvor han også primært blev brugt på guardpladserne. Inden da kom han fra NCAA1 holdet Albany Great Danes, som har et pænt niveau i de amerikanske college-rækker.

#
7
NAVN
Ray Sanders
NATIONALITET
usa USA
POSITION
SF, SG
HØJDE
196
VÆGT
95
KLUB
Team FOG Næstved
FØDSELSDAG
8. dec 1993
ALDER
24

Her snittede han i 33 kampe 12,1 point, 4,3 rebounds, 2,3 assist og 1,6 steals. I Finland spillede han den første halvdel af sidste sæson, og nåede i 16 kampe at score 9,2 point, tage 4,3 rebounds og 2 assist pr. kamp. Hans bedste kampe scorede han 20 point og havde 5 rebounds.

“Med tilføjelsen af Ray Sanders får vi en spiller ind som har et års erfaring ude som professionel efter en god collegekarriere. Ray Sanders har klare defensive kvaliteter og ligger stolthed i denne del af hans spil, men vi ser også åbenlyse kvaliteter i hans angrebsspil og vi forventer at han kommer til at bidrage hele vejen rundt,” fortæller sportschef Thomas Foldbjerg.

Du kan se highlights fra hans sidste sæson på college herunder.

Artiklen fortsætter under videoen

Truppen er på plads

Med tilføjelsen af den 23 årige small forward Ray Sanders, er truppen for sydjællænderne lukket. Truppen tæller derfor 10 solide spillere, og vil blive fyldt ud med unge spillere. Frederik Møller og Emil Christensen som også var i truppen sidste sæson, fortsætter i Basketliga-truppen, som også vil blive suppleret med et par nye unge drenge fra klubbens ungdomsafdeling.

Overordnet set er vi rigtigt godt gennem sommeren. Jeg føler, at vi står godt. Nu ligger der et kæmpe arbejde foran os for at skabe succes og kollektiv succes baseret på meget individuel kvalitet. I løbet af den kommende uge skulle vi få alle ind og så venter der benhårdt arbejde frem mod den 21. september, hvor vi åbner på hjemmebane. Vi er solide på alle pladser og jeg synes at vi har relativ meget kvalitet, men det er der også mange andre hold der har. Det bliver en super spændende sæson i Basketligaen,” runder direktør i klubben, Andreas Larsen af med at fortælle.

Kommenter på artiklen:

Seneste nyheder