fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Spilleren der er tale om, er den litauiske power forward Zygimantas Riauka. Han måler 206 cm, og er 24 år gammel. Som bare otte årig flyttede han til USA, og har dermed spillet det meste af sin ungdom i det amerikanske. Herunder også fire år på college. Her snittede han 14,5 point, 7,9 rebounds, 2,8 assist og 1,9 blocks pr. kamp, i sin senior sæson.

#
14
NAVN
Zygimantas Riauka
NATIONALITET
ltu Litauen
POSITION
PF
HØJDE
206
VÆGT
107
KLUB
Team FOG Næstved henter litauisk power forward
TIDLIGERE
Team FOG Næstved henter litauisk power forward
FØDSELSDAG
3. mar 1993
ALDER
25

Herefter rykkede han til den tredje bedste række i Spanien, hvor han også fik pæn succes. Her scorede han 13 point og havde 7,3 rebounds og 2,3 assist pr. kamp. Det vækkede åbenbart interessen fra den øvre række, hvor han sidste sæson skiftede til. Her blev han dog mere presset og scorede blot 4,6 point og havde 3,8 rebounds pr. kamp.

“Vi er tilfredse med de spillere som vi har fundet til vores insidepositioner. Ziggy ser ud til at være et godt match på vores centerplads, hvor vi også har Chris Gabriel. Han er utrolig fysisk stærk og kan faktisk nogle rimelig gode ting i angrebet kombineret med en stærk defensiv indsats. Det er vigtigt for os at have to solide spillere på denne position og vi kan være tilfredse med det som vi har klar til sæsonstarten her,” fortæller Andreas Larsen.

Artiklen fortsætter under videoen

I følge ham, så mangler klubben at hente to amerikanske spillere ind på holdet, og det skal helst ske inden mandag.

“Der bliver arbejdet på højtryk for at få de sidste spillere på plads. Milan, Chris, Thomas og jeg har fuld fokus på opgaven. Ideelt står hele vores trup der på mandag, men vi skyder pænt højt i kriterier for spillere og det er også derfor at vi ikke har signet hele truppen endnu. Vi skal gerne ramme rigtigt i første hug.”

Dermed kan det forstås at holdet er lukket med de to amerikanere, og man derfor fylder de sidste to pladser op med ungdomsspillere.

SpillerPOSITIONHØJDEVÆGT
rsaChris GabrielC211120
denFilip RajovicSF, SG19892
denMathias Bak ChristensenPF, SF202100
denPhilip HertzSF, SG19598

Mere fra Basketligaen