fbpx
Connect with us

Basketligaen

Team FOG Næstved har fortsat styr på Pro B holdene

Værløse bed fra sig i perioder, men kunne i sidsts ikke byde Næstved op til dans.

Foto: Arkivfoto

Team FOG Næstved er i gang med at prøve at rette op på en middelmådig sæsonstart. For nyligt vandt de første kamp i sæsonen over et Pro A hold, da Randers blev sendt hjem med et nederlag.

Det har dog været en anden sag, når der har været Pro B hold på programmet. Lutter sejre er det blevet til, selvom enkelte sejre har været på et hængende hår. Søndag eftermiddag kunne sydsjællænderne rejse fra Værløse med en sejr på 100-83.

Det var nu hjemmeholdet, der startede bedst. Første periode blev vundet, men et 17-2 run til gæsterne i anden periode vendte kampen fuldstændig på hovedet. Værløse fik stoppet blødningen, men Arnel Dedic’ tropper kunne gå til pause med en tipointsføring.

Anden halvleg kom umiskendeligt meget til at ligne første halvleg. Værløse startede igen bedst og udlignede kampen kort inde i tredje periode. De scorede hele 27 point i perioden, men da de ikke kunne holde Næstved helt fra fadet, var gæsterne stadig foran med seks point inden sidste periode.

Her viste Pro A holdet format. To hurtige trepointsscoringer fra Carlos Mateo og et 13-0 run sendte Værløse ud i mørket, og Næstved kunne få lukket kampen.

Mateo blev topscorer med hele 33 point efterfulgt af holdkammeraten Evan Fitzner med 18 point. Både Asbjørn Nerlov og Evan Fisher scorede 14 point for Værløse. Fisher nåede en double-double med 12 rebounds.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen