fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Historien startede med at Arena Næstved skruede priserne alvorligt op for hallejen. Den blev faktisk skruet så højt op, at Team FOG Næstved ville skulle dreje nøglen hvis de sagde ja til dette. Derfor var det oppe og vende, om holdet i næste sæson skulle spille i den gamle Hal 1.

Sådan kommer det heldigvis ikke til at gå, og de to parter har nu landet en fornuftig aftale med hjælp fra Næstved Kommune. Den indebære bl.a. at klubben kan benytte til tilstødende haller til sponsorarrangementer før kampene, og så vil det bliver mere synligt til hjemmekampen, at det er “Home of Team FOG Næstved”.

Den aftale man har indgået, er dog lidt en nødløsning, da den kun er tegnet for et enkelt år. Parterne skal derfor i gang med nye forhandlinger snarest, omkring en længerevarende aftale, der kan sikre at Team FOG Næstved kan spille i Arena Næstved i de kommende mange år.

”Vi har fået en timeout, så vi kan komme videre og se frem mod den kommende sæson. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi har en stor udfordring, som vi skal have set på kort efter sommerferien. Som jeg ser det, er der først og fremmest brug for en politisk løsning. Jeg tror ikke, at Team FOG Næstved og Arena Næstved kan løse det her selv uden Næstved Kommune. Vi føler, at Næstved Kommune gerne ser, at vi spiller i Arena Næstved, og vi er utrolig glade for de udmeldinger, der er kommet. Det varmer os!” fortæller direktør hos Team FOG Næstved, Andreas Larsen.

Mere fra Basketligaen