fbpx
Connect with us

Basketligaen

Team FOG henter guard i Frankrig

Sydsjællænderne tilknytter point guarden Jeremy Williams, der kommer til fra den tredjebedste franske række.

Foto: Robert Piil

Team FOG Næstved kom i den grad ovenpå igen efter nederlag til flere af de andre Pro A-hold, da de storsejrede mod Randers Cimbria i positionskampen om fjerdepladsen, men Chris Gillett har alligevel set sig nødsaget til at hente endnu en spiller ind.

Det drejer sig om den amerikanske guard Jeremy Williams, der er hentet i den franske klub Sorgues. Sorgues ligger i sub-toppen af den NM1, der er Frankrigs tredjebedste række.

Jeremy Williams nåede at spille 11 kampe for Sorgues. Her nåede han at snitte 10,4 poitn, 1,7 rebound, 3,8 assist og 1,4 steal. Han skyder 47% fra gulvet og var 30% fra treeren. I collegetiden spillede han for New Haven i NCAA II. Hans første europæiske eventyr var i den franske femtedivision for La Berrichonne, inden han spillede for den spanske EBA-klub La Roda.

”Vi får en spiller ind i en defineret rolle. Jeremy Williams er god med bolden. Han skal aflaste PJ Thomsen, og så skal han være med til at sikre, at vi har en spiller mere på holdet, som er stærk med bolden. Det her giver os en bedre dybde og det er et supplement. Vi har en utrolig god stemning efter de sidste 3 kampe og nu kan vi supplere med en spiller til truppen. Det ændrer ikke ved vores rollefordeling, men skal gøre os dybere og bedre.” fortæller sportschef Thomas Foldbjerg i pressemeddelelsen fra klubben.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen