fbpx
Find os her

Basketligaen

Tæt kamp giver Bakken matchbolden

Værløse kæmpede bravt, men forgæves, mod de forsvarende mestre fra Bakken.

Foto: vildmedfoto.dk

Fredag aften lagde Søndersøhallen kulisse til den tætteste kvartfinale mellem et Pro A og B hold. Værløse Blue Hawks tog imod Bakken Bears i anden kamp af deres serie.

Ingen Pro B hold har endnu besejret et Pro A, men Værløse virkede fra kampstart ivrige efter at ændre dette. I de første minutter sad hjemmeholdet på kampen og kom hurtigt foran 14-7. Føringen var imidlertid kortvarig. Bakken skulle åbenbart bruge et par ekstra minutters opvarmning, men så fandt de formen igen. Første periode endte 24-30, og kampen så ud til at udvikle sig som forventet.

Men Værløse havde ikke tænkt sig at give op, selvom Bakken forøgede forspringet til 12 point, kom hjemmeholdet igen og vandt anden periode. Kun tre point skilte de to hold ved pausen, 45-48.

I anden halvleg blev kampen for alvor spændende, ikke mindre end seks gange skiftedes de to hold til at være i spidsen. I sidste ende udbyggende bjørnene deres forspring til fire point. 67-71 var stillingen inden sidste periode. I de sidste ti minutter viste Bakken niveauforskellen på de to hold. Gæsterne startede med at lave 11 ubesvarede point, og så var kampen afgjort. Værløse kæmpede, men måtte i sidste ende sig slået 87-98.

Ryan Evans førte an, for de ni Bakkenspillere, som var taget til Sjælland, med 22 point. Sylvester Berg leverede 17. Alle spillerne fik 15 minutter eller mere, og alle scorede mindst seks point. Bakken tager allerede i mod Værløse imorgen søndag, hvor de kan sikre sig semifinalepladsen med en sejr.

Topscorer for Værløse blev Asbjørn Nerlov, som lavede 21 point og ramte 50% af sine skud. Richard Granberry scorede 20 point og Mathias Bak Christensen 14.

Mere fra Bakken Bears