fbpx
Connect with us

Basketligaen

Svendborg vinder dramatisk kamp mod Næstved

Svendborg Rabbits vandt hertil aften en dramatisk kamp om fjerdepladsen mod Team FOG Næstved med 82-79. Kampen var tæt hele vejen igennem og endte med en helt vanvittig afslutning, der faldt ud til Svendborgs fordel.

God Svendborg start og vanvittige Marberry

Svendborg kom blæsende ud af starthullerne og tog en hurtig 10-0 føring. Her sendte Næstved så Rob Marberry på banen, og han overtog med det samme kampen. I starten af anden periode fik Næstved udlignende til 20-20, og på det tidspunkt havde Marberry 17 af de 20 point for Næstved (!).

Herfra fulgtes de to hold godt ad ind til pausen, hvor der stod 39-35 til hjemmeholdet. Svendborg havde mange spillere, der kom på tavlen, men var også allerede i fejlproblemer med flere spillere. For Næstved var taktikken bare at få bolden til Marberry, mens holdets topscorer, Carlos Mateo, havde store problemer.

Slutspilsstemning og dramatisk afslutning

Midtvejs i tredje periode fik Svendborg igen slået et lille hul. Sebastian Åris var skarp fra 3-pointslinjen, mens Næstved gjorde det svært for sig selv med to tekniske fejl for brok på folk uden for banen. Det viser, hvor stor tænding, der var på kampen. Da føringen var størst, var de oppe med 13 point, men Næstved kæmpede sig stille og roligt tilbage i kampen.

Med få minutter tilbage er kampen helt lige, før en dramatisk afslutning udfolder sig. Ved stillingen 78-76 får Næstved muligheden for at udligne. Her stjæler Kabongo så bolden og scorer. Næstved får bolden igen, og Mateo brænder to gange i træk.

Så kan Svendborg afgøre kampen, men Norfleet glider, så Mateo kan stjæle bolden og reducere til 80-78. Svendborg for igen muligheden for at lukke kampen, men her er Enevold Jensen millimeter fra at smide bolden væk. De holder dog lige nøjagtig på den, og det ender med en fejl på Plannthin. Han sænker begge frikast med fire sekunder tilbage og afgøre kampen. Næstved får et enkelt trøste point til sidst, da Jones bliver fejlet på et 3-points forsøg.

For Svendborg havde Norfleet 19 point, 5 rebounds og 4 assists. Kampens store oplevelse var dog Marberry fra Næstved, der havde 34 point, 6 rebounds, 5 assists, 2 blocks og ramte 14/17 skud.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen