fbpx
Connect with us

Basketligaen

Svendborg udskifter under kurven

Svendborg Rabbits har efterkommet et ønske og sendt Enuoma Ebinum videre.

Foto: Arkivfoto

De havde egentlig en aftale på plads for den nye sæson, men Svendborg Rabbits har alligevel måtte ud og finde en ny spiller under kurven.

Klubben er efterkommet et ønske fra den 206 centimeter høje center, Enuoma Enibum, om at få lov til at prøve sig af et andet sted. Enibum nåede 21 kampe og et snit på ti point og 4,8 rebound for Kaninerne.

De har dog allerede erstatningen klar på Sydfyn. Det bliver den 24 Sidney Umude, der skal overtage efter Ebinum. Umude måler 201 centimeter og kan spille positionerne 4 og 5 på banen.

Han kommer til Svendborg direkte fra college. Han spillede for Southern Universitys baskethold, Southern Jaguars, som spiller i SWAC konferencen (Southwestern Athletic Conference) i Division I.

I sidste sæson blev det til 32 kampe, hvoraf de 21 var som starter. Han spillede i snit næsten 28 minutter, scorede 12,5 point og tog fem rebounds.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen