fbpx
Connect with us

Basketligaen

Svendborg snusede til comeback i Horsens-sejr

Svendborg kunne godt have brugt et par minutter mere for at fuldføre et stort comeback mod Horsens.

Foto: Vildmedfoto.dk

Horsens var bedst i store dele af kampen, men var alligevel tæt på at lukke Kaninerne tilbage i kampens slutfase. Det blev dog ved lige ved og næsten, og Horsens kunne rejse hjem med en sejr på 88-83.

Svendborg var godt med i kampens indledning, men fire trepointsscoringer i streg fra gæsterne skabte et solidt forspring. Horsens kørte ufortrødent på trods duellen mod Randers for blot to dage siden, og ved pausen var de foran med ni point.

Den føring blev yderligere udbygget efter pausen, men så tog hjemmeholdet pludselig fat. Hele 30 point scorede Svendborg i sidste periode, men en sen trepointsscoring fra Leonardo Carlino kunne kun pynte på resultatet.

Hjemmeholdet skød imponerende 11/22 fra distancen, men måtte altså se sig slået. Zach Charles blev kampens topscorer med 19 point, mens både Roberto Gallinat og Vedran Borovcanin begge scorede 18 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen