evn-dk
Fullcourt
17. nov 2017 - 16:46

Svendborg snupper storsponsor fra GOG

Ifølge Fyens.dk bliver fagforeningen HK Midt ny storsponsor i Svendborg Rabbits efter en årrække hos det sydfynske håndboldflagskib GOG.

Der er glæde på Sydfyn – i hvert fald dele af Sydfyn. Svendborg Rabbits har nemlig fået en ny storsponsor i form af fagforeningen HK Midt, der for kort tid siden har valgt at trække sig fra den sydfynske håndboldklub GOG.

Med den nye kontrakt bliver HK Midt en del af Rabbits’ såkaldte Exclusive partners, som er niveauet lige under hovedsponsorer. For at være en del af denne sponsorpulje skal fagforeningen således lægge mellem 75.000-150.000 kroner årligt, men fagforeningen forventes at smide flere penge i klubben, da Svendborg Idrætcenter fremover vil gå under navnet HK Midt Arena.

Kontrakten mellem de to parter er endnu ikke underskrevet, men det skulle blot være et spørgsmål om tid.

“Jeg vil sige det på den måde, at min bestyrelse har godkendt, at jeg må indgå en aftale. Jeg har ikke skrevet under på en kontrakt endnu, men det gør jeg,” udtaler HK Midt-formand Martin Rasmussen til Fyns Amts Avis.

Forventningen om en snarlig underskrift deles ligeledes af Troels Mortensen, der er direktør for Svendborg Rabbits. Han vil dog heller ikke komme ind på selve beløbet af sponsoratet.

“Men det er en af vores store aftaler, og det er en aftale, som vi er meget glade for,” udtaler direktøren til Fyns Amts Avis, inden han fortæller, at han allerede forventer en underskrevet kontrakt inden den næste hjemmebanekamp mod Bakken Bears, som dermed kan blive første modstander i HK Midt Arena.

-

Seneste nyheder