fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Svendborg skal forsøge at skabe overraskelsen mod Bakken

Det er to formstærke mandskaber, der i dag tager mødes i Aarhus, når Bakken Bears hjemme er oppe imod Svendborg Rabbits. Det bliver helt sikkert en kamp med masser af 3-pointskud og tempo. Sidste indbyrdes opgør endte med en 29-point sejr til Bakken, men der er sket meget siden da.

Bakken Bears

Bakken kommer ridder en til kampen på en bølge af succes. Deres seneste tre kampe har givet dem en kvartfinaleplads i FIBA Europe Cup, en pokaltitel og en rekordsejr over Randers Cimbria. Når de spiller på det her niveau, så er der ingen tvivl om, at de er Danmarks suverænt bedste baskethold. En sejr i dag er dog stadig vital, hvis de skal holde førstepladsen i en tæt topstrid med Randers og Horsens.

Seneste kamp bød på gode præstationer fra nogle af de unge spillere samt anfører Morten Sahlertz. Spørgsmålet er om, det bliver rollespillerne eller stjernerne, der skal skaffe Bakken sejren i dag.

Svendborg Rabbits

Svendborg har kun tabt to kampe siden første december, begge tætte kampe til Horsens IC. De har også være skånet fra at møde både Randers og Bakken i denne periode, men det er ikke desto mindre en imponerende stime. Senest blev det til en dramatisk sejr over Næstved, som nok også er det hold de skal måle sig med i denne sæson.

Svendborg har dog potentialet til at brænde af i en hvilken som helt kamp, hvilket vi blandt andet så i første halveg af deres seneste opgør mod Horsens IC. Kan de holde det niveau i en hel kamp, så kan de spille op med alle i ligaen.

Myck Kabongo var skuffende mod Næstved i sidste kamp, men han er stadig holdets store profil. Derudover så skal Brandon Norfleet også nævnes, han havde flotte 19 point, 5 rebounds og 4 assists i deres seneste kamp.

Kampen spilles klokken 15 og kan ses på Fanseat.com

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Bakken Bears