fbpx
Find os her

Basketligaen

Svendborg sikrer fremtiden med Plannthin

Den fynske klub Svendborg Rabbits har forlænget kontrakten med erfarne Mikkel Plannthin i hele tre år.

Foto: Tom Andreasen

Svendborg Rabbits meldte inden sæsonstart ud, at holdet ville satse på en dansk kerne. I den forbindelse er det nu lykkedes at få papir for Mikkel Plannthin for de kommende tre sæsoner.

Den 29-årige forward startede sin professionelle karriere i Svendborg for 10 år siden, og skal i gang med sin ottende sæson på Sydfyn. Imellem opholdene i Svendborg har Plannthin blandt andet været forbi Bakken Bears og svensk basket.

”Mikkel har skrevet under på en 3 årig aftale med klubben hvorfor vi har sikret os yderlige kontinuitet i truppen som er så vigtigt for os. Vi ser Mikkel som en stærk leder både på banen og udenfor banen med hans mangeårige erfaring fra både danske og udenlandske klubber,” skriver klubben på deres facebook-side om Plannthin.

I sidste sæson spillede Plannthin 23 kampe, hvor han snittede 10,3 point, 3,6 rebound og 3 assist. Cheftræner Lukas Varga udtrykker på klubbens Facebook-side stor glæde over at have Plannthin til rådighed i den kommende sæson, og forventer at Plannthin vil gå forrest og få en vigtig rolle for holdet.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen