fbpx
Find os her

Basketligaen

Svendborg Rabbits henter ny amerikaner til sydfyn

Svendborg Rabbits er småt igang med forberedelserne til næste sæson, hvorfor de i dag kunne offentligøre en aftale med en ny amerikaner, der i næste sæson vil være at finde på det sydfynske mandskabs holdkort.

Svendborg Rabbits´ Facebookside

For få dage siden skiftede Basketligaen-profilen Jeremiah Ingram, Svendborg Rabbits ud med Södertälje Kings i Sverige. Svendborg Rabbits var dermed en amerikaner mindre, men det ændrede pokal-sølvinderne fra Sydfyn hurtigt om på.

I dag kunne Svendborg Rabbits præsentere en ny amerikaner. Den nye spiller hedder Kaylon Tappin, som er 23 år gammel. Tappin repræsenterede Henderson State University i division to i college, hvor han snittede 18,5 point, 3,8 rebounds og 2,4 assists per kamp. Dette betød, at Tappin blev udvalgt til ´All Great American Conference 1st team 17/18´.

Men efter Tappins sidste år på college drog den 23-årige amerikaner til Irak efterfulgt af Puerto Rico. De to ophold blev aldrig en succes for Tappin, som derfor nu skal få nettet til at blafre i Kaninhulen i Svendborg.

Kaylon Tappin måler 185 centimeter, og er registreret som en guard, der både kan skyde, og lynhurtigt kan drive til kurven.

Tappin og Rabbits har fundet frem til en 1+1 aftale for de kommende to sæsoner.

Du kan se highlights fra Svendborgs nye amerikaners sidste sæson på college herunder:

 

 

18-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen, og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Mere fra Basketligaen