fbpx
Connect with us

Basketligaen

Svendborg Rabbits – 200.000 kr. eller luk og sluk

Svendborg Rabbits har haft en alt og aldeles flot sæson i år ved at vinde pokalturneringen over Bakken Bears samt sølvmedaljer i ligaen. Men fynboerne har som bekendt i lang tid haft finansielle problemer, og kæmpet med at overleve i den bedste danske række.

Sidste år manglede klubben også penge for at kunne skrive kontrakter og klare den daglige hverdag, og nu er klubben fra Sydfyn atter i klemme. Denne gang lyder summen på 200.000 kr. skriver klubben i en pressemeddelelse.

På trods af de manglende kontanter har klubben og dens nye bestyrelse dog alligevel formået at rette op på de tidligere fejl samt stabilisere de økonomiske problemer ved at komme ud af den tidligere gæld.

Det er lykkedes klubben at skabe en hel del ekstra indtægter i slutspillet, og herudover har vi netop indgået aftaler med et par helt nye sponsorer til næste år, således at vi kan forbedre den samlede økonomi yderligere.

Bestyrelsen og alle de mange, mange frivillige har nu kæmpet sig op af “hullet”‘ således at vi i dag er en fuldstændig gældfri klub – alle regninger er betalt til dato – vi har ingen kassekredit – vi har helt styr på kontrakter – vi afregner moms og skat hver måned – alt er bogført og i orden – vi har alt på plads til næste år – et helt nyt og bredere sponsorkoncept – nyt reduceret og forbedret budget – ingen udgifter til ” rabbitsshoppen” m.v., skriver klubben i en pressemeddelelse.

Dette har dog desværre ikke været nok, og der mangler derfor stadigvæk 200.000 kr. for at man bla. kan indgå kontrakter for at spille i Canal Digital Ligaen i den kommende sæson.

Klubben har derfor ligesom sidste år sat en indsamling i gang, der skal sikre klubben den påkrævede likviditet. Deadline for indsamlingen er sat til 15. juni 2012, og når klubben ikke denne sum er det slut med elitebasket på Sydfyn.

Men, som vi tidligere har meldt ud, har vi ikke likviditet til at komme igennem sommeren uden indtægter. Vi har derfor besluttet at lave en “Rabbits Sydfynsindsamling” som en sidste chance for at der igen kan spilles Basketball på eliteplan i næste sæson på Sydfyn.

Vi skal akut bruge ca kr. 200.000,- for at vi kan stå inde for konceptet, og indgå aftaler der vedrører næste sæson. Denne indsamling skal være afsluttet senest den 15. Juni 2012, for at vi kan nå at få alt på plads til næste sæson. Alternativt må vi lukke og slukke inden sommerferien.

Er du fra Svendborg, eller vil du blot støtte fynboerne i deres kamp om overlevelse kan dette ske ved at skrive hvilket beløb du ønsker at støtte med på følgende mail: indsamling@rabbits.dk. Dog skal pengene først indbetales når der er tilsagn om 200.000 kroner.

Man kan derudover løbende følge aktionen på Svendborg Rabbits hjemmeside via et “støttebarometer” der bliver sat op på sitet.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen