fbpx
Connect with us

Basketligaen

Svendborg og Horsens slog Pro B-hold uden problemer

Der var stor forskel på Pro A og Pro B, da Horsens og Svendborg sikkert vandt deres kampe.

Foto: Arkivfoto

Svendborg har haft en ujævn sæson og som det eneste Pro A hold tabt to ligakampe til Pro B hold. Der var dog ingen slinger i valsen, da Copenhagen Basketball kom til Sydfyn.

Gæsterne hang godt i i starten af opgøret, men allerede ved pausen var Kaninerne foran med 12 point. Hjemmeholdet kørte efter pausen videre i et højt gear, og med sejre i alle fire perioder kom Svendborg på ret køl efter pokalnederlaget til Næstved.

Gæsternes Filip Rajovic var flyvende med hele 31 point. Brandon Norfleet og Mikkel Plannthin blev delt topscorer fra Svendborg med hver 16 point. Durell Vinson leverede en double-double med 10 point og 15 rebounds.

Horsens gav Wolfpack endefuld

Opgøret i Forum Horsens var en ensidig affære. Gæsterne hang på i første periode, men allerede midt i anden periode var forspringet på 15 point. Kampen fortsatte i samme spor, og fjerde periode var ren scoringsfest for Horsens. Hele 31 point blev det til og en samlet sejr på 94-64 til hjemmeholdet.

Vedran Borovcanin endte som topscorer med 27 point og tog også otte rebounds og lavede fire assist. Også Frederik Rungby havde en god kamp med 16 point og ni rebounds. Chanan Colman leverede 14 point, men generelt var Herlev-holdet, bortset fra Mile Nedic, dårligt skydende.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen