fbpx
Find os her

Svendborg Rabbits fortsætter jagten på spillere til den kommende sæson, og i dag kunne klubben præsentere Nicolai Hvidberg Andersen som ny kanin.

Den 22-årige Hvidberg Andersen kommer til Svendborg på en toårig kontrakt. Med sine 204 cm. er han tiltænkt en plads i rotationen på de store pladser på holdet.

Nicolai Hvidberg Andersen er et produkt fra ungdomsafdelingen i Aarhus, men som 17-årig rykkede han til Team FOG Næstved. Her blev det blot til en halv sæson, inden han vendte hjem til Aarhus.

Siden er det blevet til flere sæsoner i den bedste, finske række, hvor han har spillet for Kataja Basket, Kouvot Kouvola og senest BC Nokia. Her blev det til 11 kampe, 3.5 point og 1.5 rebound i snit.

“Jeg glæder mig til at komme til Svendborg og være en del af en spændende klub med et godt setup. Jeg er taknemmelig for  muligheden for at komme ind på et ungt, sultent mandskab hovedsageligt bestående af danskere.”

“Jeg glæder mig også til at møde Rabbits fans, som jeg kun har hørt godt om fra min gode ven Sebastian Åris Petersen” siger Nicolai Hvidberg Andersen i en pressemeddelse på Svendborgs Facebook-side.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen