fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Svendborg gav Bakken kamp til stregen

I en tæt kamp mellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears, blev kampen først afgjort helt til sidst. Svendborg mødte op i Aarhus som klare underdogs mod ligaens førehold, der har været helt suveræne på det sidste. Det lykkedes dog for fynboerne at spille lige op med Bakken i lange perioder af kampen, men måtte til sidste se sig slået 83-75.

God Bakken start og kæmpende kaniner

Bakken lagde ud i vanlig dominerende stil, hvor de tog en hurtig 15-4 føring. Det lignede, at vi ville få en kamp, hvor Bakken bare ville køre sin modstander over, men Svendborg gav ikke op. Udeholdet kæmpede sig stille og rolig tilbage i kampen, efter en periode hvor Bakken havde rigtig svært ved at ramme sine skud. I midten af anden periode tog Svendborg også for første gang føringen, inden Bakken igen satte sig igennem med et 9-0 run. Stillingen ved pausen var derfor 48-40 til hjemmeholdet.

Tæt afslutning

Bakken lykkedes hele tiden med at holde et lille hul til Svendborg, der konstant var bagud med 5-8 point. Mod slutningen af fjerde periode, så ramte Kabongo to 3’ere i træk for Svendborg, der pludselig var helt inde i kampen. Med halvandet minut igen var føringen nede på 76-73.

Bakken viste dog rutine, og formåede at lukke kampen ned. Svendborg brændte et par frie skud, der kunne have gjort kampen tættere, men det endte med en 83-75 sejr til Bakken Bears.

Kampens bedste spillere for Bakken var Michel Diouf med 20 point og 7 rebounds og Nimrod Hilliard, der havde 15 point og flere gange viste, at han har ligaens lækreste driblinger.

For Svendborg havde Kabongo 17 point og 7 rebounds.

Holdene mødes igen d. 26. på den anden side af landsholdspausen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Bakken Bears