fbpx
Find os her

Basketligaen

Stevnsgade sluttede sæsonen af med en sejr på hjemmebane

Et sidste opgør mellem to af holdene i Pro B blev tirsdag aften spillet i Nørrebrohallen, hvor hjemmeholdet hev en sejr mod BMS Herlev Wolfpack, kampen endte 73-67

Foto: Robert Dines Rasch

Herlev Wolfpack havde valgt at spare tre af holdets startere i opgøret. Det drejede sig om Andreas Mejlby, Austin Waddoups og Deionte Simmons.

Gæsterne fra Herlev kom stærkest ud af starthullerne med et hurtigt run på 7-0. Herrerne fra Stevnsgade arbejdede sig i de efterfølgende minutter tilbage, men gæsterne fik endnu en gang hul igennem netmaskerne. De kunne se sig foran med stillingen 13-22 efter første periode.

Værterne fra Nørrebro havde dog ikke mistet lysten til at spille basket. De spillede en stærk anden periode, hvor de forcerede seks turnovers. Udover det flotte forsvar, fandt de hinanden i den offensive ende, som ledte til hele seks assisterede scoringer, hvor fire af dem var trepointsscoringer. En flot indsats af hjemmeholdet, som kunne gå til pause med oprejst pande, cifrene var 39-35.

Anden periode satte for alvor gang i kampen

Tredje periode var en jævnbyrdig affære, hvor der blev spillet hårdt til. Det kunne ses på antal fejl begået, der talte hele 16 fordelt på de to mandskaber, hvor én af dem var en teknisk til Wolfpack spilleren, Aleksandar Nedic. Ingen tvivl om intensiteten var steget, begge hold lugtede blod.

Fjerde periode startede, hvor den forrige slap. Der blev scoret på skift og stillingen var helt tæt indtil omkring fire minutter tilbage på uret. Her fik Stevnsgade et run og var oppe med syv, 68-61. De resterende minutter forblev intense. Gæsterne fra Herlev bed fra sig og fik spist en bid af forspringet til værterne. Men det blev, som angivligt, hjemmeholdet, der løb med sejren i sidste ende.

Kampens topscorere var henholdsvis Aleksandar Nedic med 18 point fra Wolfpack og Stefan Jevric fra Stevnsgade med 18 point.

Selvom holdet fra Nørrebro ikke kvalificerede sig til slutspillet, kunne de alligevel slutte sæsonen af med god mod. På tre dage gik de fra at være sejrsløse til at hive en sejr hjem tirsdag aften og en i søndags mod Værløse.

Wolfpack kan derimod forberede sig til slutspillet, hvor de møder Horsens IC i første runde.

Mere fra Basketligaen