fbpx
Find os her

Basketligaen

Stevnsgade fik sæsonens første sejr

Søndag fik Stevnsgade en forløsende sejr, da det var første gang i sæsonen, de efter kampen kunne samles i de velkendte cirkler og juble.

Der var stor jubel hos gæsterne, da hornet endelig lød i Søndersøhallen. Med cifrene 97-89 fik Stevnsgade deres første sejr i sæsonen efter tyve kampe med nederlag.

Hjemmeholdet lagde bedst ud, men fra stillingen 6-5 få minutter inde i kampen, og til hornet lød i fjerde periode, var gæsterne foran. Ved pausen var forspringet helt oppe på 11 point.

Der var dog alvor ved at gå gummiarm i den, for Værløse, der stadig havde muligheden for at snuppe førstepladsen i Pro B, sneg sig langsomt ind på Stevnsgade. Med to minutter igen sørgede Asbjørn Nerlov for, at der blot var et enkelt point mellem de to hol. To trepointsskud fra henholdsvis Alassan Touray og topscorer Filip Rajovic drabte dog det sidste håb for et stort comeback.

Filip Rajovic blev topscorer med 28 point efterfulgt af Touray med 26 point. Mest scorende for Værløse var Richard Granberry med 19 point. Granberry tog også 15 rebounds og havde en flot effektivitet på 34.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen