fbpx
Connect with us

Basketligaen

Snæver pligtsejr til Wolfpack

BMS Herlev Wolfpack vandt onsdag aften “kampen om Købehavn” på hjemmebane efter en tæt kamp mod Copenhagen Basketball. Det var en pligtsejr for Wolfpack, der efterhånden har cementeret sig som det bedste Pro League B hold i ligaen, men den kom ikke i hus uden problemer.

Wolfpack startede kampen på et vildt 12-0 run, hvor det lignede, at de bare ville køre København over. København kom dog godt tilbage, og 1. quarter endte derfor 21-21. I 2. quarter spillede København bedst, hvilket også gav dem en føring ved halveg på 39-47.

Wolfpack fandt rytmen igen i  3. quarter, hvor de i sær dominerede offensivt, ved at score hele 31 point i quarteret. De fik derfor opbygget en føring på 70-64 inden sidste quarter. Her var København flere gange tæt på at tage føringen, uden det dog lykkedes. Wolfpack tog derfor en sejr på 85-82 efter en tæt afslutning.

For Wolfpack blev Javion Blake kampens spiller med 26 point, 4 rebounds og 5 assists. For København havde ligaens topscorer Patrick Burke en god kamp med 23 point, 9 rebounds og 2 assists.

Næste opgave for Wolfpack er d. 23. ude mod Værløse, mens Købehavn skal spille igen d. 21. hjemme mod Team FOG Næstved.

Køb dit NBA-gear her

More in Basketligaen