fbpx
Connect with us

Basketligaen

Skyler Bowlin har besluttet sig

Den amerikanske guard Skyler Bowlin, har været en af de bærende kræfter for Horsens IC i denne sæson sammen med den unge Darko Jukic, hvor holdet formåede at vinde bronzemedaljer efter en sejr over Randers Cimbria i kampen om tredjepladsen.

Læs også: Ny licens skal højne niveauet i dansk basketball

Skyler fortalte ved slutningen af sæsonen at han overvejede at blive i Horsens, men i dag kommer der dog nogle meget triste nyheder til den store fanskare i Jylland, der havde ønsket at beholde den fantastiske guard. Skyler Bowlin skriver her til eftermiddag på hans twitter profil at han desværre ikke vender tilbage til Danmark i den kommende sæson.

En time efter var den lynhurtige guard endnu engang ude med en ny tweet, hvor han fortæller om hvor meget han kommer til at savne holdet.

Skyler Bowlin har i 36 kampe i denne sæson snittet 19.6 point, 6.5 assist og 4.0 rebounds pr. kamp. Et stort tab for ligaen, og ikke mindst Horsens IC, der skal ud og finde en erstatning til den amerikaneren i den kommende sæson. Skyler fortsætter angiveligt karrieren i den østrigske bundesliga, hos den tidligere Bakken Bears coach, Phil Dejworek.

Et nyt spørgsmål rejser sig derfor i baggrunden om årets spiller Darko Jukic, måske også er på vej væk fra Horsens IC i den kommende sæson.

Læs også: Darko Jukic – Årets spiller i tal og fakta

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen