fbpx
Connect with us

De forsvarende danske mestre Horsens IC tog tirsdag imod SISU Men i Forum Horsens. På trods af kampen var mellem rækkens nummer et og syv, så blev det en aldeles tæt affære, som Horsens formåede at vinde 106-100.

Horsens IC startede som sædvanlig med Myles Mack, Iffe Lundberg, Lawrence Alexander, Daniel Trist og Will Artino. Gæsternes starting line-up bestod af Anders Haas, Kyle Dranginis, Alassan Touray, Tanner McGrew og Baru Adjehi, der var tilbage fra en skade i hånden, der havde holdt ham ude på sidelinjen i en måneds tid.

Tirsdagens opgør startede i et højt tempo med mange point til begge hold. Efter fire minutter var stillingen 12-10 til hjemmeholdet, inden de gik på et lille udbrud. Få minutter senere stod den 24-15. Myles Mack sluttede perioden med to point til stillingen 31-21.

SISU lagde sig dog ikke ned uden kamp, og de kæmpede sig tilbage til 38-38. De to hold fulgtes ad i resten af perioden, der sluttede 57-57 i en periode, hvor SISU’s Kyle Dranginis ramte hele fire trepointsskud.

Tredje fortsatte tæt til stillingen 75-74, inden Horsens IC sluttede perioden med syv ubesvarede point. Stillingen inden sidste periode var derfor 82-74.

Som tidligere i kampen viste SISU sig som en flok mandfolk. Halvvejs inde i fjerde periode udlignede SISU til 91-91. Med to minutter igen reducerede Dranginis med endnu en trepointsscoring til 101-100, men nærmere kom gentoftedrengene dog ikke, hvorfor Horsens kunne snuppe sæsonens 16. sejr i 18. kampe med slutresultatet 106-100.

Bedste spiller for hjemmeholdet blev Myles Mack, der sluttede med 29 point, fire steals, to assists og ramte 11/14 skud i kampen.

SISU’s bedste blev Kyle Dranginis, der scorede imponerende 30 point, hvor han ramte 7/10 trepointsskud.

Foto: Boba Keseric

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Basketligaen