fbpx
Find os her

Basketligaen

Serbisk forward skriver under på to-årig kontrakt med Horsens

Horsens IC er blevet en spiller stærkere inden den kommende sæson, i form af serbiske Stefan Savić som kommer fra den bedste serbiske række KLS.

Foto: Horsens IC

Horsens IC kunne i dag præsentere endnu en forstærkning for den kommende sæson. De gule har hentet en serbisk small forward fra den bedste serbiske række KLS.

Navnet er Stefan Savić, og den 22-årige serber har skrevet under på en 2-årig kontrakt. Den venstrehåndede small forward, som måler 200 centimeter, kan også spille positionerne 2 og 4. 

De seneste to sæsoner har Savić spillet for den serbiske klub KK Tamiš Pančevo, hvor han har snittet 9 point, 5 rebounds og 2,4 assists pr. kamp.

Savić har rent faktisk allerede været til prøvetræning tidligere på sommeren, hvor han har efterladt et godt indtryk.

Det er første gang, siden Vedran Borovcanin, at de gule henter en spiller fra den bedste serbiske række, og der er derfor store forhåbninger omkring spilleren

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Basketligaen