fbpx
Connect with us

Basketligaen

Semifinalisterne i pokalturneringen findes i dag

Med deadline i dag for afvikling af kvartfinaler i dette års pokalturneringen, er det lige på falderebet at vi finder årets semifinalister. Der er således tre kampe på programmet i dag.

I går aftes fandt vi den første semfinalist, som blev Bakken Bears. De slog sikkert Falcon. I dag skal de sidste tre semifinalister findes.

Alle tre kampe har kampstart kl. 14:00, og nogle bliver formentlig mere interessante end andre. I København får Copenhagen Basketball besøg af Horsens IC, en på papiret nem kamp for Horsens, som bestemt ikke bør få problemer med at komme videre til semifinalen. Alt kan dog ske i pokalturneringen.

Længere vest på, kommer nok rundens mest spændende kamp. Her får Svendborg Rabbits nemlig besøg af Team FOG Næstved. De to hold mødtes så sent som mellem jul og nytår. Her havde Svendborg rimelig godt styr på sydsjællænderne efter en lidt sløj start på kampen. Spørgsmålet er om Næstved kan ryste den oplevelse af sig, og få revanche på det nederlag, og samtidig sikre sig en plads i semifinalen.

Længere vest på igen er der kamp i Vejlby Risskov Hallen. Her skal EBAA forsøge at skabe en overraskelse, når de skal op i mod formstærke Randers Cimbria. Kronjyderne har været virkelig solide i denne sæson, og topper også Basketligaen lige efter Bakken Bears. Det er svært lige at se hvordan EBAA skal kunne gøre overraskelsen i denne kamp.

Alle tre kampe bliver desværre ikke streamet, men de burde efter alt at dømme blive vist med livestats på Basketligaen.dk

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Basketligaen