fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Semifinalerne kamp 3

1. Svendborg Rabbits (1) vs. 5. Randers Cimbria (1)

Efter en dårlig 2. halvleg, måtte Svendborg tage tilbage til Sydfyn med et nederlag i bagagen, og er nu under pres i en hel åben serie. Holdet har været, og er stadig, favoritter til at gå videre til finalerne, men jeg tror det kræver en sejr i kamp 3, hvis Randers ikke skal have al momentum på deres side inden deres sidste hjemmekamp i serien.

Randers havde stor succes med drives til kurven, og alle fem startere scorede over 10 point, hvilket også vidner om et hold der var villige til at dele bolden. På hjemmebanen i Randers er holdet også en del bedre, men for at gå videre skal holdet hente en sejr i Svendborg.

Svendborg Rabbits skal steppe deres forsvar gevaldigt op. At tillade 94 point er slet ikke godt nok, og især i 2. halvleg så det ud til at Randers kunne gøre hvad som helst, og alligevel komme i feltet. Der skal lukkes af, og spilles noget mere aggressivt.

Jeg tror på en hjemmesejr, da Svendborg er stærke på hjemmebane, og jeg tror at kaninerne har et ekstra gear.

Svendborg Rabbits +8

2. Bakken Bears (1) vs. 3. Horsens IC (1)

Bjørnene fra Århus led et smerteligt nederlag i kamp 2 i serien. Holdets pres og ivrige udskiftninger fungerede ikke for Bakken Bears, og Steffen Wich endte med at gå på kompromis med sin filosofi, og det endte endda også med et nederlag. Det må skabe nogle panderynker hos Bakken Bears, men opskriften er helt tydelig, ihvertfald hvis man kender lidt til Steffen Wich og Bakken Bears’ historie. Bjørnene kommer endnu hårdere ud i kamp 3, og vil spille mere fysisk og mere aggressivt. Steffen Wich udtalte i et interview at han var ligeglad med match-ups, og at holdet bare skulle spille med energi. Spørgsmålet er om Wichs filosofi virker mere? Det virker selvfølgelig så langt, at holdet har kvalificeret sig til endnu en semifinale, men det har været et hold på slingrekurs.

Horsens IC viste stor kølighed til sidst i kamp 2, og Skyler Bowlin viser vejen. Han viser meget sjældent frustrationer, og det smitter af på holdet. Spillerne tror på sejren hele vejen igennem, og det er helt tydeligt at det er profilernes indstilling der løfter resten af holdet.

Hvis HIC skal vinde i Århus skal de skyde mindst ligeså godt som de gjorde i kamp 2, hvor procenten fra 3-pt. linien endte på 40. I første kamp i Århus skød holdet kun 25 % fra distancen, og det er noget der skal gøres bedre i kamp 3. Det kræver især at spillere som Lukas Varga og Daniel Friedrich rammer nogle skud, da de ofte er fri fordi Bakken Bears forsvaret fokuserer så meget på Skyler Bowlin og Darko Jukic.

Jeg tror vi får en endnu mere intens kamp at se end de to foregående. Bakken Bears vil komme buldrende ud, og spille utrolig fysisk, og højst sandsynligt også danse på grænsen af det lovlige og det bliver spændende at se om HIC kan modstå det enorme pres der kommer på dem. I kamp 2, havde de det også svært i starten, men afværgede stormen, og det er nødvendigt at kunne igen. HIC skal finde høj-procentsskud og det kræver at de kan holde køligheden og overblikket.

Jeg tror Bakken Bears vinder kamp 3, men jeg tror ikke det bliver let for dem. HIC har selvtilliden i orden, og er tændte på at skabe overraskelsen, og giver aldrig op!

Bakken Bears +5

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

More in Bakken Bears