evn-dk
Fullcourt
16. apr 2018 - 17:49

Sæsonen er formentlig overstået for Vedran Borovcanin

Horsens IC har fået en alvorlig mavepuster, eftersom Vedran Borovcanin formentligt er ude med en skade i resten af sæsonen.

Foto: Vildmedfoto.dk

Skaderne regner i disse dage over Horsens IC. Frederik Rungby blev for nyligt skadet, og nu er endnu en spiller færdig for sæsonen.

Klubben kunne med stor ærgrelse i dag meddele, at Vedran Borovcanin har brækket en knogle i hånden. En skade som kommer til at holde ham ude i resten af sæsonen, og potentielt DM-finalerne.

Borovcanin har godt og vel været en af Horsens’ bedste spillere i semifinalerne. Her har han snittet 14,3 point og 8 rebounds.

Skaden kan åbne op for DM-semifinalen

Den skadesplagede trup kan potentielt åbne DM-semifinale serien helt op mod Randers Cimbria. Her står det i øjeblikket 2-1 i de gules favør.

Vinder Horsens den næste kamp så er de videre til DM-finalen, for fjerde gang i træk. Vinder kronjyderne derimod, så skal semifinalen afgøres i en femte og altafgørende kamp i Forum Horsens.

Horsens IC og Randers Cimbria spiller den 4. semifinale i dag kl. 18.00 i Randers, og kampen kan ses direkte på TV 2 Sport.

-

Seneste nyheder