fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Randers viste tænder i Aarhus

Det var tæt på, at Bakken Bears allerede i Basketligaens tredje runde rendte ind i et nederlag, men aarhusianerne fik i sidste ende tæmmet tyren.

Foto: Vildmedfoto.dk

Randers Cimbria har vist sig som et seriøst bud til toppen af Pro A. I første runde fik de sat Kaninerne fra Svendborg godt på plads, og onsdag var de en god sidste periode fra Bakken Bears fra at vinde opgøret, endda på udebane.

Bakken Bears havde det svært undervejs, og kun takket være en koncentreret indsats med blandt andet et 10-0 run i fjerde periode, kunne Bjørnene sende gæsterne hjem med et nederlag på 89-83.

Darko Jukic er kommende flyvende fra start, og han blev topscorer med 26 point. Han tog også otte rebounds, lavede tre assists og endte med effektivitet på 29. Randers havde hele fire spillere, der bød ind med henholdsvis 16 (Corey Silverstrom) og 15 point (Chris Nielsen, Josh Fortune og Brantley Bynum).

Randers møder i næste runde BMS Herlev Wolfpack på udebane, mens Bakken Bears tag imod bysbørnene EBAA.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Bakken Bears