fbpx
Find os her

De fleste havde nok regnet med en sikker 3-0 sejr til Horsens IC i semifinale-serien mod Randers Cimbria, men sådan skulle det bestemt ikke gå. Horsens må en tur mere til Randers, for at kæmpe om sejren i serien, som nu står 2-1 til de gule.

Randers satte sig hurtigt på kampen, med et solidt tempo og intensitet. Hjemmeholdet lignede ikke nogen, der stod med det ene ben i finalen – tværtimod. Skulle man se bort fra hele sæsonen, så ville Randers ligne den bedste kandidat til en finaleplads efter aftenens kamp.

Kronjyderne var anført af Charlie Burgess og Chris Nielsen, som virkelig var kommet for at spille. De to var på ingen måde interesserede i en tidlig sommerferie, selvom varmegraderne udenfor nærmer sig de 20 grader. De to lagde sammenlagt 43 point i kurven, og spillede simpelthen to særdeles fremragende kampe.

For Horsens havde Kevin Larsen en af sine sjældne dårlige kampe, med blot 10 point og en +/- statistik på -21. Det blev kun toppet af Derrick Wilson som formåede at have -27. Horsens kunne på ingen måde matche Randers’ intensitet i kampen, og så var det da også helt fair og fortjent at gæsterne løb afsted med sejren.

Lidt bemærkelsesværdigt blev det en ret stort sejr til Randers, som har tabt de to første kampe med fem og 2 point. Netop derfor kan vi håbe på, at Randers kan presse serien ud en femte kamp. Det får vi at se mandag aften, hvor Randers igen er værter for serien.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen