fbpx
Find os her

Randers kom til kampen med god vind i sejlene, efter en meget overbevisende sejr i sidste kamp mellem de to hold. Og var det ikke være nok for Horsens, så måtte de uheldigvis meddele inden kampen, at Vedran Borovcanin har brækket en knogle i hånden. Det betyder at han formentlig er ude resten af slutspillet.

Randers lagde bedst for land

Trods nedture for de gule, så var de væsentlig bedre kørende end sidst. Det var dog stadig Randers der red på bølgen af medgang, og førte det meste af kampen i gennem. Føringen toppede på ni point allerede i midten af første periode, men Horsens kom godt igen.

Midtvejs i anden periode havde gæsterne udlignet, og så begyndte de ellers at ligne et hold der gerne ville afgøre sagerne. En række føringsskift i løbet af tredje periode, satte tilskuerne i Arena Randers ud på kanten af stolen. Afslutningen på kampen, blev lige så vanvittig som man kunne håbe på.

Nede med fore point med et minut tilbage, tog Mr. Randers sagen i egen hånd. Først ramte han en pladetreer på ét ben, og dernæst sendte Chris Nielsen bolden i kurve på en dyb dyb treer, så Randers var oppe med 2. Så blev der kaldt på en timeout til Horsens. I det efterfølgende angreb, ramte Lawrence Alexander endnu en treer, så Horsens kom foran.

Marinus Mouboe lurede i det næste angreb på en treer, men lod sig ikke rive med. Han afleverede derfor til Charlie Burgees, men han kunne heller ikke komme frem til en åbning. Derfor sendte han bolden retur til Mouboe, som med få sekunder tilbage på skuduret sendte kuglen afsted bag treeren. Bolden røg i kurven, og så var Randers oppe med to point igen.

Mouboe blev kampens matchwinner, da han til sidst ramte et straffe til resultatet 85-81.

Randers med momentum inden kamp fem

Der er lagt op til en fantastisk afslutning på serien, når Horsens er værter for kamp fem på torsdag. Randers kommer med et kæmpe momentum, over at have bevist de kan slå Horsens.

Profilen i serien, Chris Nielsen vil formentlig endnu engang gå forrest, ligesom han gjorde her til aften. Han ramte hele otte treere i kampen, og endte på 27 point.

Kevin Larsen fik bedre gang i sit spil igen, og endte på 24 point og 10 rebounds.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen