fbpx
Find os her

Stemningen nåede ikke helt samme højder, som da Bakken Bears var på besøg for 14 dage siden i Arena Næstved. Den ellers så stemningsprægede arena, var sjældent tavs, og det smittede i den grad af på spillet på banen.

Skuffelsen over exit’en i semifinalen var i den grad til at få øje på, og det var som om hjemmeholdet reelt set var gået på sommerferie. Gæsterne derimod kæmpede med næb og klør for at få sejren, som de altså lykkedes med til aller sidst.

Randers ville det mest

På papiret kunne det nok ligne en kamp, som var hæsblæsende og med masser af intensitet. Sådan er oplevelsen dog ikke helt for os der var til stede i Arena Næstved.

Hjemmeholdet lagde klart bedst for land, og spillede egentlig fint. Flere gange lignede det, at de skulle trække fra og køre en sikker sejr i hus. Randers lagde sig dog ikke ned, og kom stærkt igen ad flere omgange.

Devon Thomas spillede især en solid kamp, hvor han fuldstændig sad på Troy Franklin offensivt. 27 point havde han i kampen, mens Troy blot satte 10 på tavlen. Devon Thomas hev i den grad sit hold med sig, og sørgede specielt i anden halvleg for tempo for gæsterne.

Både Deuce Bello og Kyndahl Hill gjorde det stærkt i anden halvleg, og Næstved havde svært ved at sætte en stopper for dem. Chris Gabriel spillede ellers en god kamp, og gjorde en klar forskel når han var på banen. Desværre satte 6 turnovers og en frusations teknisk fejl, en alvorlig stopper for hans ellers fine præstation.

Men hvem andre end Chris Nielsen skulle afgøre kampen? Ved stillingen 94-96 satte han en afgøre treer, og efterfølgende satte han punktum med et straffe. Til slut pyntede JJ Mann på resultatet som blev 99-100.

Se interviews efter kampen på Fullcourt i morgen.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen