fbpx
Find os her

Basketligaen

Randers tilknytter Tobias Reinholt

Randers Cimbria har hentet Tobias Reinholt til klubben, hvor storerbror Esben allerede spiller.

Foto: Vildmedfoto.dk

Det virkede som et scoop, da EBAA præsenterede Tobias Reinholt. Det syntes Randers Cimbria i hvert fald, for de har nu hentet den 23 årige center til klubben. Han bliver den anden Reinholt i klubben, da storebror Esben allerede er på kontrakt.

Det har været til at se i Randers’ kampe, at de har manglet højde. Især efter man sagde farvel til Stanford Brown for at gøre plads til Devon Thomas. Højden skal Tobias Reinholt komme med. Med sine 208cm bliver han klubben næst højeste spiller efter Marinus Mouboe. Han bliver samtidig den blot tredje spiller over to meter.

Til Randers Amtavis udtaler assistentræner Mike Nielsen: “Vi har manglet noget højde, og det får vi i Tobias Reinholt, så det glæder vi os til at få. Der har været nogle kampe, hvor vi har været for små under kurven, og det har kostet. Det så vi blandt andet i pokalkvartfinalen mod Svendborg, hvor vi manglede noget størrelse.”

Amtavisen melder samtidig, at Tobias Reinholt allerede kan få debut, når Randers d. 15. januar møder Bakken Bears.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen