fbpx
Connect with us

Vi skal helt tilbage til oktober for at finde seneste møde mellem holdene fra Kronjylland og Nørrebro. Der mødtes holdene to gange på to uger med samme resultat – en Randers storsejr. Første kamp vandt kronjyderne med 22 point på hjemmebane. 14 dage senere overgik de sig selv, da Stevnsgade blev slået med 30 point i Nørrebrohallen.

Der er sket meget siden oktober, og selvom Randers stadig var storfavoritter, var det generelt et stærkere og mere velspillende Stevnsgade-hold, som var rejst til Randers torsdag aften. Selvom Supermen ikke har vundet en kamp, siden de vandt to i træk i starten af februar, har holdet udviklet sig meget i løbet af sæsonen. Særligt angrebet er blevet farligere og mere scorende.

Randers ligger på femtepladsen i ligaen og står til at møde Hørsholm 79ers i slutspillet. Det er en kombination, som har leveret nogle spændende og tætte kampe i løbet af sæsonen. Randers havde imidlertid tabt deres seneste to kampe inden aftens opgør – på udebane mod Hørsholm og Bakken Bears. Med kun tre kampe tilbage var der ikke meget tid for holdet til at komme på ret kurs.

Stevnsgade, der fornyligt opsagde samarbejdet med træneren Ricky Kristensen, var rejst til Jylland med kun syv spillere. De manglede blandt andet deres topscorer, Filip Rajovic, og toprebounder, Mike Flowers. Der var derfor gjort klar til en sikker Randers sejr.

 

Som forventet…

Første periode startede forholdsvist tæt, og begge hold fulgtes pænt af i de første ni minutter, hvorefter resultatet var 25-23. Så blev Chris Nielsen varm i det sidste minut og scorede seks ubesvarede point. I anden periode udbyggede hjemmeholdet kun forspringet og ved halvleg var stillingen 59-42.

De to unge spillere fra Stevnsgade, Boris Vukicevic og Frederic Filsoof, havde spillet en flot halvleg med henholdsvis 14 og 13 point. Randers’ overlegenhed var imidlertid tydelig, da de allerede havde fire spillere (Chris Nielsen, Kyndahl Hill, Devon Thomas og Charlie Burgess), som havde scoret 10 point eller mere.

I anden halvleg var der ikke meget, som gik Stevnsgades vej, som om københavnerne havde deres højstscorende periode i tredje periode, blev perioden alligevel tabte 30-24. Fjerde periode blev et rent blodbad, hvor luften var løbet ud af udeholdet og hjemmeholdet kunne hive en dominerende sejr på 122-76 i land.

Randers leverede en bred indsats, hvor alle ti spillere spillerede mere end ti minutter og seks scorede ti point eller mere. Topscorer blev Devon Thomas, som scorede 21 point.

Frederic Filsoof endte dagen, som kampens mest scorende spiller med 24 point og Boris Vukicevic leverede 19 point.

Stevnsgade Supermens næste kamp er den 10. marts mod Hørsholm 79ers, som i går aftes meldte, at dette bliver deres sidste sæson i Basketligaen i denne omgang. Tre dage senere spiller københavnerne sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Svendborg Rabbits.

Randers spiller på søndag sidste hjemmekamp mod ligaens etter, Horsens IC, og slutter ligeledes sæsonen af mod Svendborg Rabbits, da de tager til Sydfyn den 8. marts.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen