fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers tæt på at smide det væk mod Næstved

Randers Cimbria startede sidst i første periode, et 25-2 run. FOG Næstved formåede at komme helt tæt på til sidst, men måtte alligevel se sig slået. Det bringer Randers op på en delt førsteplads.

Der var meget på spil, da FOG Næstved bød Randers Cimbria velkommen. Efter Horsens IC’s nederlag til Bears Academy kunne Næstved lægge yderligere afstand til Horsens på femtepladsen. Randers kunne derimod komme på lige point med Bakken Bears og Svendborg Rabbits på førstepladsen.

De to mandskaber startede kampen med fuld appel og højt tempo. Deres offensive possessions, var korte og begge hold forsøgte med fuldbanepres. Næstved virkede tændte og ragede adskillige offensive rebounds til sig.

Randers var ligeledes imponerende offensive, hvor de igen viste at de giftige, og med fly higher Jonathan Jeanne var vi vidne til flere dunks.

Men det var Næstved, der stod for den første markante føring takket være en, brandvarm og landsholdsaktuel, Phillip Hertz, der lavede tre treer i første periode.

Næstved kunne dog ikke holde kadencen. De gik helt kolde sidst i første periode og måtte indkassere et 25-2 run.

Randers holdt derimod maskinen i gang og forsatte med høje procenter i offensiven.

Næstved tæt på comeback

Trods en reducering anført af Phillip Hertz og Esben Reinholdt formåede Næstved ikke, at mindske Randers’ stabile føring til under 14 point, før til sidst i fjerde periode, hvor Randers måtte se deres føring svinde ind til 3 point.

Med 15 sekunder tilbage havde Næstved mulighed for at sende kampen i overtime, men Alante Fenner mistede bolden og valgte ikke at løbe efter den. Chris Nielsen samlede den op, og satte to straffekast på tavlen. Det var sømmet i kisten – Randers vandt 97-102

Nævneværdige præstationer

For hjemmeholdet satte Phillip Hertz 20 point 9 rebounds på tavlen. For Randers havde Tyre Gathright 22 point og 4 assist.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen