fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers strammede grebet efter pausen

Et amputeret Copenhagen Basketball mandskab ydede god modstand, men måtte kapitulere mod overmagten efter pausen.

Et maveonde til en af Copenhagen Basketballs profiler, Filip Rajovic, sendte inden opgøret kamptruppen ned på blot otte spillere for gæsterne. Og selvom holdet var godt med i de første to perioder, så var et Randers-hold, der kæmper med om førstepladsen i Pro A, en for stor mundfuld for underdogsene. Randers vandt opgøret med hele 114-71.

Kampens to første scoringer kom fra gæsterne, der hang godt i. Flere gange var Randers ved at skabe et forspring. Undervejs var de oppe med 12 point, men flere ramte trepointsskud og en god slutspurt sørgede for en tæt kamp ved pausen. Randers førte således med 53-47.

Anden halvlegs fem første minutter startede på samme måde som første halvleg forløb. Midtvejs i tredje periode var stillingen 63-60, men et 33-2 run smadrede fuldstændig spændingen og viste forskellen på de to hold, og så var det en formsag for hjemmeholdet at køre sejren i hus.

Det franske fyrtårn, Jonathan Jeanne, havde relativt let spil og scorede 34 point. Det blev også til ti rebounds og en effektivitet på hele 47 for det unge stjerneskud. Copenhagen Basketballs topscorer var Igor Bakic med 22 point. Det blev også til otte rebounds og seks assists for den 195 centimeter høje forward.

Randers har nu fem kampe tilbage, mens Copenhagen Basketball blot mangler tre kampe.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen