fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers slog scoringsrekord i storsejr

Randers Cimbria skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter to nederlag i træk. Det kom de i den grad, og det gik ud over BK Amager.

Foto: Vildmedfoto.dk

Det var anden gang i sæsonen, at Randers knuste BK Amager. Tilbage i oktober vandt det nordøstjyske mandskab stensikkert med 127-81 og lavede samtidig ny scoringsrekord for klubben i Basketligaen. Den rekord blev slået lørdag eftermiddag, da BK Amager igen måtte se sig slået stort. Denne gang vandt Randers med 131-85.

Hjemmeholdet satte sig på opgøret fra start til slut og levnede ikke gæsterne en chance. Der var også lidt at revanchere for Jimmy Moores tropper efter nederlagene til Næstved og Horsens.

Bortset fra stillingen 0-0, så var 11-11 i starten af første periode Amagers eneste tidspunkt i kampen, hvor de reelt var med. Hjemmeholdet stak hurtigt af og vandt første periode med ni point. Den føring blev solidt udbygget i anden periode, hvor gæsterne kun fik scoret 13 point. Randers derimod scorede hele 34 point og kunne gå til pause med en føring på 30 point.

Begge perioder efter pausen vandt Randers også og var i fjerde periode blot to point fra vanvittige 40 point. Amager fik også sendt en del skud i kurven, men måtte rejse hjem med et nederlag på hele 46 point.

Randers satte imponerende 16 ud af 29 trepointsskud, hvor Alan Vosguil og Josh Fortune begge var 4/7. Brantley Bynum blev topscorer med 26 point, mens Jonathan Jeanne var en enkekt rebound fra en double-double. Christian Bülow blev Amagers topscorer med 16 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen