fbpx
Find os her

Basketligaen

Randers skifter træneren ud

Randers Cimbria har valgt at udskifte svenske Eric Olson som træner trods en god sæson.

På trods af en rigtig god sæson for Randers Cimbria, hvor det noget overraskende blev til bronzemedaljer, har kronjyderne valgt at udskifte head coach Eric Olson.

Klubben og den svenske træner kunne ikke nå til enighed om en ny kontrakt, og derfor var der kun den mulighed for de to parter at skilles.

“Forhandlingerne brød sammen med Erik Olson. Der var ikke nok gensidig kontakt fra begge parter, og derfor begyndte vi at kigge efter en anden træner” siger Randers Cimbrias sportsdirektør Morten Hansen til Randers Amtsavis.

Den nye mand i spidsen bliver den tidligere BF Copenhagen spiller Jimmy Moore, der de seneste ti år har været træner i amerikansk collegebasket.

I Randers er man tilfredse med allerede nu at have fremtiden på plads med 45-årige Moore.

“Det er naturligvis vigtigt, at vi har trænerposten på plads. Nu skal vi have de sidste brikker på plads, og jeg forventer, at vi har de sidste spillere på plads inden for kort tid” siger sportsdirektøren til amtavisen.

Også spilleren Simon Bjørnebo forlader klubben til fordel for Aarhus, hvor han må formodes at støde til oprykkerne EBAA.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen