fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Randers skal forsvare førstepladsen mod Bakken

I aften tager Bakken Bears hjemme imod Randers Cimbria i endnu en kamp om førstepladsen i Basketligaen. Vi har i denne sæson haft en rigtig tæt topstrid mellem Randers, Bakken og Horsens, hvor vi flere gange har haft kampe om at overtage førstepladsen, og denne er ingen undtagelse. De tre hold har vist sig som de klart bedste hold i ligaen, så en førsteplads i grundspillet kan visse sig alt afgørende, da det giver en betydelig lettere vej til finalen i slutspillet.

Det er det femte indbyrdes opgør, og det sidste før et eventuelt slutspils møde. I ligaen har Randers vundet to og Bakken en enkelt, mens Bakken vandt i semifinaleopgøret i pokalturneringen.

Bakken Bears

Bakken ridder på en bølge af succes for tiden, hvor de sidste onsdag sikrede sig en plads i kvartfinalerne i FIBA Europe Cup, og lørdag blev det til en pokaltitel. I ligaen har de også været godt kørende, bort set fra et hold, der har skabt de forsvarende mestre problemer, nemlig Randers. Her har de tabt de seneste to opgør i ligaen til Randers. Kampen er derfor en oplagt mulighed for Bakken for at vise, at de stadig er Danmarks bedste baskethold.

Randers Cimbria

Randers er pt. ligaens mest formstærke hold. De har vundet deres seneste seks kampe, herunder to mod bakken og en mod Horsens. Jonathan Jeanne har været fantastisk, men ligesom Bakken er de et hold med mange profiler. De er ubesejret på hjemmebane, så en førsteplads i ligaen og hjemmebane fordel i slutspillet, kan være afgørende for holdets drømme om et muligt mesterskab. Modsat Bakken, så har de hverken haft europæisk eller pokalkamp op til opgøret, så den længere forberedelses tid kan visse sig afgørende. Vi kan også forvente os debut til forwarden Adjehi Baru, der er hentet til fra Spanien. Han har en fortid i SISU og vender altså nu tilbage til Danmark.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Bakken Bears