fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Randers overtager førstepladsen efter tæt topkamp mod Bakken

Mandag aften tog Randers Cimbria på hjemmebane i mod Bakken Bears i en vaskeægte topkamp i Basketligaen. Der var lagt op til en vigtig kamp, hvor vinderen ville sætte sig på førstepladsen i Danmarks bedste basketrække.

Bakken Bears kom bedst fra start i kampen, hvor Randers havde rigtig svært ved at få gang i den offensivt. De brændte rigtig mange skud, og når Jonathan Jeanne ikke var på banen, så lignede Randers et hold, der ikke rigtig hang sammen. Bakken trak fra og endte med at vinde første quarter 18-26 ved at være gode fra 3-pointslinjen og med rigtig godt forsvarsspil.

I andet quarter kom Randers bedre med, hvor de i sær defensivt fik rigtig godt fat. Bakken brændte rigtig mange skud, hvor nogle af stjernerne i Darko Jukic og Michel Diouf virkede helt usynlige. Randers havde også stadig problemer offensivt, og vi skulle helt hen til, at der manglede 1:40 af halvegen før de ramte deres første 3’er, da det endelig lykkedes for Josh Fortune at ramme fra distancen. Det endte med en lavtscorende halveg, hvor holdene gik til pause med stillingen 33-38 til Bakken.

Tredje quarter startede i højt tempo, hvor i sær Randers fik gang i den offensivt, anført af en velspillende Brantley Bynum. De startede halvegen på et vildt 14-3 run, hvor 3’erne endelig begyndte at ramme i. Bakken fortsatte med at være upræcis i offensiven, hvor rigtig mange muligheder blev misbrugt. Kun en velspillende Nimrod Hilliard holdte dem lidt inde i kampen, men han kunne dog ikke forhindre, at Bakken endte tredje quarter bagud med 64-53.

Langt inde i fjerde quarter holdte Randers afstand til Bakken, og var stadig foran 75-64, da der manglede 2:40 af kampen. Her satte Bakken dog en vild slutspurt ind, hvor de satte alle deres skud ind fra 3-pointslinjen samtidig med, at de begyndte at dobbeltteame i defensiven. Der stod derfor kun 78-74, da der manglede 40 sekunder. Bakken begyndte at fejle Randers til sidst, men det var for sent for bjørnene, og det nyttede derfor heller ikke noget, da Hilliard med et halvt sekund tilbage ramte en 3’er til at gøre det til slutresultatet 81-80.

Kampens spillere for Randers var Bynum med 25 point og 9 rebounds, og JJ med 20 point, 12 rebounds og 4 blocks. For Bakken havde Hilliard 21 point og 4 assists.

Bakken Bears har mulighed for revanche, når de to hold mødes igen på fredag klokken 18:30 i pokalturneringen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Bakken Bears